Φόρμα ενδιαφέροντος
Online Ζήτηση
Τελευταία Νέα
Login
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ
ΕΛΛΑΔΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

Νέα


Ο όμιλος εταιρειών της Cyprus Seaways γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των e-shops αναφορικά με την αύξηση των πωλήσεων στην Κύπρο λόγω του υψηλού μεταφορικού κόστους και βασιζόμενος στη μακρόχρονη εμπειρία και παρουσία του στις Ελληνο-Κυπριακές μεταφορές εισάγει μια νέα υπηρεσία μεταφορών που στοχεύει αποκλειστικά στις εταιρείες e-shop με την ονομασία  Cyprus Eshops Cargo Services.

Σκοπός της υπηρεσίας αυτής είναι ο συνδυασμός υπηρεσιών που παρέχονται στις αεροπορικές μεταφορές φορτίων με κόστος θαλάσσιας μεταφοράς. Έτσι, λοιπόν, συνδυάζουμε:

 


  • εκκωφαντικά χαμηλό κόστος από 4,92 ευρώ[1] ανά δέμα/φάκελο
  • υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
  • παράδοση από 2 εργάσιμες ημέρες στην πόρτα του παραλήπτη
  • άμεση ενημέρωση παράδοσης
  • δημιουργία τιμοκαταλόγου από τον ίδιο τον πελάτη
  • ευέλικτη πολιτική επιστροφών

 

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας μας για να διαμορφώσουμε τον τιμοκατάλογο που αφορά αποκλειστικά και μόνο στα προϊόντα του ομίλου σας με όρους και προϋποθέσεις που θα αναλύσουμε, μαζί, δίνοντας περαιτέρω ώθηση στην υπεραξία του ονόματος σας στην Κύπρο.

Το 2008 γίνεται για πρώτη φορά εισαγωγή από την γραμμή, ενός νέου είδους κοντέινερ, που θα φέρει μεγάλη ανατροπή στον τρόπο που μεταφόρονταν μέχρι σήμερα τα εμπορεύματα.  Πρόκειται για τα 45' ποδών palletwide containers, που έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν 33 ευρωπαλέτες, έναντι των 23ων παλετών που μεταφέρουν τα 40' ποδών containers.

 

Το 2008 γίνεται μία πολύ μεγάλη απεργία σε όλα τα Ελληνικά λιμάνια, με τρομερές συνέπειες και καθυστερήσεις στην διακίνηση των εμπορευμάτων και τότε με πρωτοβουλία της CYPRUS SEAWAYS, γίνεται για πρώτη φορά συμφωνία με το λιμάνι της Νεας Καρβάλης στην Καβάλα για να χρησιμοποιηθεί το λιμάνι ως Container Terminal, κάτι που βρήκε μεγάλη ανταπόκριση και από άλλες μεγάλες γραμμές, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

 

Το 2009 η CYPRUS SEAWAYS, μπαίνει δυναμικά στον χώρο των Ψυγείων, με 20' ποδών, 40' ποδών και 45' ποδών θαλάμους Carrier Microlink 2i.

 

Το 2010 επιτυνχάνεται μεγάλη συμφωνία για συνεργασία με την Αυστριακών συμφερόντων εταιρία μεταφορών GARTNER KG, που ανοίγει τον δρόμο για άμεση εξυπηρέτηση των Ευρωπαικών προιόντων μέσω του λιμένος Θεσσαλονίκης.

 

Το 2011, η εταιρία επενδύει ακόμη περισσότερο στα 45' ποδών κοντέινερς και μετασκευάζει το μέγεθος των αμπαριών του πλοίου της γραμμής, ούτως ώστε να μεταφέρει ακόμη περισσότερα κοντέινερς αυτού του μεγέθους.
Δείτε επίσης


Νέα
Ο όμιλος εταιρειών της Cyprus Seaways γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των e-shops αναφορικά με την αύξηση των πωλήσεων στην Κύπρο...
Δρομολόγια
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα δρομολογίων
Newsletter
Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει

Επικοινωνία

ΑΘΗΝΑ :+30 - 210 3412829
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :+30 - 2310 555711
ΛΕΜΕΣΟΣ :+ 357 - 25 819211
Fax : +30 - 2310 508635
e-mail: info@cyprusseaways.com

active³ 4.9 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης