Φόρμα ενδιαφέροντος
Online Ζήτηση
Τελευταία Νέα
Login
ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ
ΕΛΛΑΔΑ-ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ
ΕΛΛΑΔΑ
ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ


Τα προσωπικά αντικείμενα αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι των μεταφορών, είτε ναυτιλιακών είτε αεροπορικών και είμαστε από τις λίγες εταιρίες που θεωρούν αυτό το κομμάτι σημαντικό ώστε να δώσουμε την απαραίτητη βαρύτητα που χρειάζεται.
Έπιπλα, καναπέδες, ρούχα, βιβλία, ηλεκτρικές συσκευές, ακόμη και μηχανάκια και αυτοκίνητα, είναι λίγα από τα εκατοντάδες προσωπικά αντικείμενα που μεταφέρουμε καθημερινά από την Ελλάδα στην Κύπρο και αντίστροφα με ανύπαρκτη σημείωση ζημιών.
Το μυστικό βρίσκεται στην μεγάλη προσοχή που δίνουμε στην λεπτομέρεια αλλά και στο τρόπο συσκευασίας των αντικειμένων – πίσω από την οποία κρύβεται μία ολόκληρη επιστήμη – που διαφοροποιείται ανάλογα με το είδος και την ευπάθεια του κάθε αντικειμένου.
Τέλος η εμπειρία των στελεχών που απαρτίζουν όλο αυτό το κομμάτι (οικία – αποθήκη – πλοίο – οικία) καθιστά την εκάστοτε μεταφορά μια σειρά αλληλένδετων συνδετικών κρίκων, που ο καθένας συμπληρώνει τον άλλο και κάθε προηγούμενος κρίκος εξασφαλίζει την αποφυγή λάθους για τον επόμενο. Έχουμε την δυνατότητα να σας επισκεφτούμε στο σπίτι σας για αξιολόγηση των ειδών προς μεταφορά, να συσκευάσουμε, να μεταφέρουμε και να εκτελωνίσουμε για λογαριασμό σας – τους ιδιώτες πελάτες μας – δίχως την παραμικρή ανάμειξή σας μέχρι και την τελική τοποθέτηση των προσωπικών σας ειδών στο επόμενο σας προορισμό, στο επόμενο σας σπίτι. .

 

Διαθέσιμες υπηρεσίες:
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΗ
ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΔΙΑΝΟΜΗ
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ


Με ένα τηλέφωνο στο +302310-555885, μπορείτε να μάθετε τις τιμές και τις υπηρεσίες μας!
Δείτε επίσης


Νέα
Ο όμιλος εταιρειών της Cyprus Seaways γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κλάδος των e-shops αναφορικά με την αύξηση των πωλήσεων στην Κύπρο...
Δρομολόγια
Εβδομαδιαίο πρόγραμμα δρομολογίων
Newsletter
Αφήστε εδώ το mail σας για να ενημερωθείτε για ότι νέο προκύπτει

Επικοινωνία

ΑΘΗΝΑ :+30 - 210 3412829
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :+30 - 2310 555711
ΛΕΜΕΣΟΣ :+ 357 - 25 819211
Fax : +30 - 2310 508635
e-mail: info@cyprusseaways.com

active³ 4.9 · © 2000 - 2013 IPS Ltd · Όροι χρήσης